Thursday, May 10, 2007

Back home

Aventura din Germania de care v'am povestit in postul trecut s-a incheiat.

Am ajuns si eu acasa cu un gust foarte placut dupa cele petrecute acolo. Dar cel mai bine e sa incepem cu inceputul.


Pornesc joi dimineata, in 26 aprilie din Cluj, un "nene" sofer care era cred mai tare decat Napoleon (conducea, vorbea la telefon, scria ceva intr-o agenda si isi punea centura de siguranta - toate in acelasi timp). In fine, nimic interesant pana ce trec granita, parca ii alta civilizatie (si era).... mergem ce mergem si dupa vreo 22 de ore ajung in Wurzburg, unde eram deja asteptat de Gabee, de acolo ne imbarcam si plecam sper casa. Noah toate bune si frumoase. Dupa masa am iesit pe trailuri, si inca ce trailuri. Asa padure frumoasa si curata nu am vazut niciodata .... era iarba mare in padure (ceea ce in Romania nu am observat) si era plin de flori (lacramioare - aici nu sunt pentru ca le culeg za niggas si le pun la vanzare - bine ca nu on-line :))) ). Nici un jeg pe jos, nici o crenguta, nimic ... super tare. Continuam asa ce continuam si ajungem in zona de antrenament a Fortelor Americane :| (vezi poza alaturata).
Trece timpul foarte repede si se face duminica si trebuie sa ne trezim la 6 sa ne pregatim sa mergem la race. Si anume Oxzone Bike Marathon. Ne inscriem, facem incalzirea si intram in grila de start. Si nu oriunde ci in fata cu cei mai tari :| "amatori" (de pe la Team Baier Landshut Corratec, Team Rad-Wenzel Rudolstadt, MAESTRO TEAM WEIN, Team Texpa-Simplon, SRAM FACTORY TEAM si altele asta din 500 de rideri). Startul e bun, ma tin in plutonul fruntas, insa la jumatatea cursei m-am taiat brusc ca si maioneza...Mai aveam la dispozitie 6 zile sa imi revin si sa fac o cursa mai buna la Katzenbuckel Marathon. Si aici la cursa au fost nume destul de mari, cum ar fi Campionul Germaniei la Single Speed Ubi Blutsventje (de langa care am luat startul) sau Thomas Vogel. Vreme racoroasa, praf mult (primii 12 km, ca apoi a inceput sa ploua putin) iar eu in forma de zile mari. Cred ca a a fost cea mai buna cursa din anul acesta si nu numai din pricina rezultatului (pe un loc 6) ci si cum m'am simtit. traseul a fost foarte interesant, radacini, pietre mari, iarba uda, half pipe, oameni care ma incurajau si asa mai departe.

(ultimele 2 poze sunt facute de Gabi Imling)

De pe acolo sincer nici nu stiu ce sa va mai povestesc. Bike-uri tari multe.... asa un exemplu ... cam cum sunt la noi jegurile pe strada .... asa stau la ei bike-urile tari... in rest poze mai multe se gasesc la http://woomp.com/clujmtbriders/germany2007races care va urma sa fie updatat curand si http://sportograf.de/index2.php?section=gallerie&ID=144&part=1&sn=276&search

si cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc lui Gabi si Alina pentru sprijinul acordat si ca m'au suportat :D .... MULTUMESC in rest daca vreti sa va zic ce-o fo' pe acolo ma invitati la o 'suc' si va povestesc cu drag.

Toate cele bune si ne vedem la cursele urmatoare

No comments:

Post a Comment