Thursday, April 19, 2007

Bundesliga here I come


La sfarsitul lunii Aprilie si inceputul lunii Mai, Vlad Sabau, membru al echipei de Mountainbike Vointa Cluj, va participa la cateva concursuri in Germania.



Mai precis vor fi 3 concursuri in 2 week-end-uri. Doua vor fi de tip Marathon iar unul va fi Olympic Cross.



Cursele fac parte din Campionatul Germaniei, unde vor participa cei mai buni rideri din Germania si din afara ei.



In data de 29 Aprilie, Vlad, va lua startul la Bayern MTB Marathon Cup, prima etapa a Campioantului German de Marathon la Lichtensfels. Al 2lea concurs va fi cel de OX in data de 5 Mai in Würtenberg, iar in data de 6 Mai, Vlad va participa la cea dea 2-a etapa a Campionatului German de Marathon la Würzburg.



Se anunta curse foarte grele, in special cele de marathon deoarece vor fi aproximativ 1500 de participanti si datorita faptului ca vor fi prezenti la start, dupa cum am precizat mai sus, cei mai buni rideri din Germania, foarte multe echipe de elita.


Vlad, a primit un ajutor considerabil, din partea lui Gabee Imling, logistic si moral, el fiind promotorul acestui proiect de promovare a riderilor clujeni peste granitele Romaniei, si cu aceasta ocazie, Vlad, vrea sa ii multumeasca pentru tot ajutorul primit, si anticipat pentru cel care va veni.
Se anunta o multime de poze noi si probabil ceva filmulete din curse :-)


Ca sa va faceti o idee despre cati oameni vor
fi la startul curselor, am sa va prezentam 2 poze foarte sugestive:












Pana una alta, membrii echipei de mountainbike Vointa Cluj, vor fi prezenti in acest week end la Trofeul Ardealul, organizat la Tg. Mures, pentru detalii vezi blogul anterior :D







1 comment:

  1. Iti uram suuces mah bosket, in sfarsit ne lipsim de tine 2 saptamani :P cu siguranta ca-ti vom simti lipsa :D Pana una alta felicitari pt inceperea in forta a sezonului 2007 mult succes. Felicitari si lui Gabee pt support ;)

    ReplyDelete